Uuden konsolisukupolven NHL 15 -pelin ensimmäiset arviot on julkaistu. Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että NHL 15 ei ole aivan yhtä onnistunut kuin pelisarjan edelliset osat. 

Tällä hetkellä pelin  Xbox One -version Metacritic-keskiarvo on 68 pistettä sadasta. PlayStation 4-version Metacritic-keskiarvo on tätäkin heikompi, ja tällä hetkellä PS4-version keskiarvo on 60 pistettä sadasta mahdollisesta.

Arvioiden mukaan itse peli on pysynyt melko samanlaisena kuin edellisinä vuosina. Siitä on kuitenkin karsittu pelitiloja pois raskaalla kädellä, ja tämä on ollut myrkkyä monille arvostelijoille. Peliin on onneksi lähikuukausien aikana tulossa hieman lisäsisältöä pahimpia pettymyksiä kompensoimaan.

Tässä kuussa EA on kertonut laajentavansa peliä Playoff-pelitilalla. Playoff-pelitilassa pelaajat voivat muodostaa omia 16 joukkueesta koostuvia offline-turnauksia. Lokakuussa peliin on tulossa nettipelitila, jossa jokainen jäällä luisteleva kenttäpelaaja voi olla yksittäisen ihmisen ohjauksessa. Myös NHL-varaustilaisuus ympätään mukaan GM-pelitilaan.

NHL 15 ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle sekä Xbox 360:lle huomenna.

Pelaajan toimitukseen ei NHL 15 -kopiota ole vielä saapunut. NHL 15 -arvio nähdään seuraavassa Pelaajan numerossa.

Lisää luettavaa