Ensimmäisen Command & Conquerin ja Red Alertin paluu vahvistui – alkuperäiset kehittäjät mukana auttamassa

Command & Conquer Remastered ja Command & Conquer: Red Alert Remastered ovat nyt virallisesti tulossa.

14.11.2018 18:40

Electronic Arts on vahvistanut kaksin kappalein remasteroituja versioita klassisista Command & Conquer -peleistä. Valmisteille yhtiössä on otettu sekä ensimmäiseen sarjan osaan pohjautuva Command & Conquer Remastered että Command & Conquer: Red Alert Remastered, joka ehostaa yhtälailla alkuperäisen Red Alert -pelin nykypäivään laajennuksineen kaikkineen ilman mikromaksuja.

Mitä ilmeisemmin pelit on tarkoitus julkaista osana yhtä kokoelmapakettia.

Avuksi hankkeeseen EA on pestannut sekä Lemon Sky- että Petroglyph-studiot. Lemon Sky on vastuussa erityisesti pelien päivittämisessä 4K-muotoon. Petroglyph on vuorostaan mukana varmistamassa, että Command & Conquerin alkuperäinen pelillinen terä pysyy mukana käännöstyössä. Studio koostuu nimittäin monista sarjan luoneen Westwood Studiosin veteraaneista.

Mitenkään välittömästi remasterointeja ei kannata odottaa sentään saataville. EA ilmaisi vasta kuukausi sitten ylipäätänsä pohtivansa remasterointien tekoa, joten hankkeet ovat vielä lähtökuopissa. Mitään julkaisuajankohtaa niille ei ole osattu antaa. EA kuitenkin lupaa, että yhteisö saa sekin vielä mahdollisuuden vaikuttaa projektien kulkuun.

Lähde: Reddit/EA

Lisää luettavaa