Ensimmäinen suurempi lisäsisältöannos saapui Uncharted 4:ään

Uncharted 4:n moninpeli on kokenut hieman kohennuksia ja laajentumisia tuoreimmalla päivityksellään.

29.6.2016 21:47

Naughty Dog ja Sony ovat julkaisseet uuden päivityksen Uncharted 4: A Thief’s Endiin. Sen voimin tuoreen PS4-hitin verkkopelipuoli on saanut hieman lisäväriä poskilleen, sillä muutamien hienosäätöjen ohella A Thief’s Endin moninpeli on saanut nyt hieman myös lisäsisältöä.

Uuden sisällön joukkoon lukeutuu niin kourallinen pelissä ansaittavia uusia aseita, boostereita kuin asusteitakin, mutta yhtälailla ensimmäinen ilmainen lisäkartta on saapunut samalla myös A Thief’s Endiin. Sunken Ruinsiksi kutsuttu kartta sijoittuu nimensä mukaisesti kosteisiin raunio-oloihin ja siitä voi ottaa pikaisen esittelyvilauksen oheisella trailerilla.

Päivityksen myötä pelin järjestelmätarjonta on kohentunut samalla hieman. Jatkossa pelaajat voivat esimerkiksi menestyksellään kerätä itselleen tasoja, joiden voimin he voivat helpommin ansaita myös aseiden kaltaisia uusia esineitä. Jatkossa pelin Team Deathmatch -tilaan voi osallistua myös kilpailullisemmassa hengessä Ranked Team Deathmatch -otteluihin liittymällä, joissa pelaajien menestystä seurataan vuorostaan omalla pienemmällä rank-järjestelmällä.

Lisää Uncharted 4:ää koskevista Naughty Dogin lisäsisältösuunnitelmista voi lueskella aiemmasta uutisestamme.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa