Ensimmäinen ratalaajennus saapui Project Carsiin, pelin Wii U -versio käytännössä kuopattu

Project Carsin laajentuminen jatkuu samalla, kun Wii U -version kehitys jää käytännössä historiaan.

21.7.2015 20:52

Keväällä julkaistu autopeli Project Cars on saanut ensimmäinen ratalaajennuksensa. Uusi 5,49 euroa kustantava Audi Ruapuna Park -paketti lisää peliin nimensä mukaisesti Uudesta-Seelannista löytyvän Ruapuna Park -radan viiden eri variaation muodossa, minkä lisäksi mukaan on liitetty myös autot Audi R8 LMP900, Audi R18 e-tron Quattro ja Audi 90 IMSA GTO.

Myös Project Carsin viimeisin ilmainen auto on tullut samalla saataville. Kyseessä on tällä kertaa Audi A1 Quattro. Tuoreen maalipintapaketinkin voi parhaillaan käydä noutamssa ilmaiseksi.

Kaiken kaikkiaan Project Cars -kehittäjä Slightly Mad Studiosilla on suunnitelmissa tuoda peliin lisäsisältönä 12 uutta lokaatiota. Studion peliin liittyviä lisäsisältösuunnitelmia voi pitää silmällä pelin kotisivuilla.

Uuden ratapaketin julkaisun rinnalla Slightly Mad Studios ja Project Carsin jakelijana toimiva Bandai Namco ovat lisäksi käytännössä vahvistaneet, ettei pelistä tulla saamaan Wii U -versiota. Yhtiöt ovat suosiolla todenneet, etteivät ne kovista yrityksistään huolimatta yritä enää aktiivisesti tuoda peliä Wii U:lle, vaan sen sijaan katseet on siirretty suosiolla tulevaisuuteen.

– Odotamme innolla uusia laitteistouutisia Nintendolta, mutta nyt Project Cars on yksinkertaisesti liikaa Wii U:lle parhaista yrityksistämme huolimatta, Bandai Namcon edustaja selittää.

Project Carsin lisäsisällön kehityksen ohella Slightly Mad Studios aloittelee parhaillaan myös Project Cars 2:n työstöä. Ensimmäisen pelin tapaan se on osin tarkoitus työstää kasaan joukkorahoituksen voimin.

Lähde: Project CarsPolygon

Lisää luettavaa