Ensimaistiaisia Final Fantasy X:n uudesta tarinaepisodista

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster -kokoelman mukana saapuvasta uudesta tarianepisodista on annettu englankielinen ääninäyte. Uusia kuviakin julkaistiin.

12.8.2013 20:50

Square Enix on julkaissut uuden annoksen ennakkomaistiaisia tulevasta Final Fantasy X/X-2 HD Remaster -kokoelmastaan. Julki on näin saatu tietysti tuore satsi ruutukaappauksia, mutta myös lyhyt näyte yksinomaan teräväpiirtokokoelmaa varten luodusta täysin uudesta tarinaepisodista.

Kokoelmassa noin puoli tuntia kestävä kohtaus on toteutettu pääasiallisesti vain ääninäyttelyn voimin ja sen on kirjoittanut kasaan Final Fantasy X:n parissa aiemminkin työskennellyt kynäilijä Kazushige Nojima. Episodista annettu näyte sijoittuu pelien jälkeiseen aikaan ja näin sisältääkin erään yksityiskohdan X-2:sta, jonka jotkut voisivat luokitella juonipaljastukseksi.

Ääniepisodin myötä Final Fantasy X:n päähenkilönä toimivan Tiduksen nimi mainitaan myös ensimmäistä kertaa ääneen kyseisten pelien virallisen tarinan yhteydessä. Itse peleissä hahmoon viitattiin ääninäytellyssä dialogissa aina ympäripyöreästi, sillä Final Fantasy X antoi pelaajille mahdollisuuden nimetä päähenkilön haluamallaan tavalla.

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster on tarkoitus saada julkaistua vielä tämän vuoden aikana. Se saapuu sekä PlayStation 3:lle että Vitalle, joskin taskukonsolille pelit myydään erillään.

Teräväpiirtoversiot pohjautuvat pelien laajempiin International-versioihin. Ne myös pitävät sisällään 60 kipaletta peleissä kuultuja kappaleita, jotka on päivitetty parempaan laatuun.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa