Ensi vuoden rallipelikausi starttaakin jo tammikuussa: Sébastien Loeb Rally Evo päivättiin

WRC-autopelisarjaa aiemmin kehitellyt italialaisstudio Milestone on vahvistanut julkaisupäivän uudelle Sébatiesn Loeb Rally Evo -pelilleen.

16.10.2015 21:57

Rallipelien ystävät saivat vasta uutta pelattavaa WRC 5:n muodossa, mutta lisää olisi luvassa jälleen jo ensi tammikuussa. Kyseisen kuun 29. päivä julkaisunsa on saamassa nimittäin sekä Xbox Onelle, PlayStation 4:lle että myös Windows-koneille kehitetty Sébastien Loeb Rally Evo.

Sébastien Loeb Rally Evo on uusin peli italialaiselta Milestone-pelistudiolta, joka itse asiassa aina vuoteen 2013 asti vastasi edellä mainitun WRC-rallipelisarjan kehityksestä. Mukaan uuteen peliinsä kehittäjät ovat luvanneet peräti 15 erilaista pelitilaa, joidon joukkoon mahtuu esimerkiksi keltanokkakuljettajan elämänkulkua kuvastava uratila. Varsinaista kisailtavaa pelistä löytyy muun muassa kahdeksan erilaisen rallin ja viiden rallicross-radan muodossa, kun taas erilaisia automalleja on tulossa tarjolle 50 kappaletta 20 eri valmistajalta.

Rallipelien lisäksi Milestone on vastannut myös esimerkiksi muutamien MotoGP-aiheisten pelien kehityksestä. Aiemmin kuluvana vuonna se toi markkinoille myös moottoripyöräpeli Riden.

Lähde: Milestone

Lisää luettavaa