Ensi viikolla julkaistava Destiny 2: Forsaken ei ole vartijoiden tarun loppu – Bungie julkisti seuraavan vuoden suunnitelmansa

Bungie on valottanut Destiny 2: Forsakenin tulevaisuutta vuodeksi eteenpäin.

30.8.2018 00:44

Bungie on paljastanut seuraavan vuoden suunnitelmansa Destiny 2:lle ensi viikolla julkaistavan Forsaken-laajennuksen jälkeen.

Forsakenin julkaisu käynnistää samalla Outlawiksi nimetyn kauden, joka tuo pelaajille lisää aktiviteetteja suoritettavaksi ja palkintoja kerättäväksi. Uutta sisältöä tarjotaan niin kaikille ilmaisina päivityksinä kuin etuuksina vain maksullisen kausipassin ostaneille.

Uusi käynnistyi virallisesti jo eilen ilmestyneellä 2.0-päivityksellä, joka lisäsi peliin muun muassa Heroic-tarinatehtävät, kasvatti pankkiholvin kokoa ja valmisteli muutoin tulevan Forsakenin tuloa.

Parin viikon päästä 14. syyskuuta avataan puolestaan pelin uusi raidluolasto Last Wish, jota seuraa Iron Banner ja uusi moninpelikartta 18. syyskuuta, uusi Crucible-pelimuoto Breakthrough 25. syyskuuta ja Festival of the Lost -tapahtuman paluu lokakuussa.

Kaudet on jaettu kolmen kuukauden jaksoihin, joten Outlawia seuraava Forge joulukuussa lisää kaikille uusia aseita, kuten paluun tekevät raskaat konekiväärit. Kausipassin ostaneet saavat puolestaan avaimet Black Armory -sisältöön, johon lukeutuu uusi raid-luolasto, exotic-aseita ja muita aktiviteetteja.

Kevään ja kesän kaudet lisäävät peliin jälleen lisää uusia aseita, Crucible-sisältöä ja muita päivityksiä, kun taas kausipassin omistajia hemmotellaan jälleen lisää muun muassa exotic-aseilla, aktiviteeteilla, jälleen uudella raid-luolalla sekä muilla bonuksilla.

Seuraavan vuoden sisältöä voi katsoa tarkemmin alla olevasta alustavasta suunnitelmasta.

Studio julkaisi pelistä myös uuden trailerin tulevan laajennuksen kunniaksi.

Destiny 2: Forsaken julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 4. syyskuuta. 

Lisää luettavaa