Englannin Valioliiga julkisti oman elektronisen urheilun liigan – mukana kaikki valioliigajoukkueet

Käynnistyy tammikuussa nettikarsinnoilla.

9.10.2018 07:59

Englannin Valioliiga ja Electronic Arts ovat julkistaneet yhteisen ePremier League -sarjan (ePL), joka pelataan FIFA 19:n välityksellä.

Kaikki Valioliigan 20 joukkuetta kiinnittää ePL-liigan aikana kaksi pelaajaa, yhden PlayStation 4:lle ja yhden Xbox Onelle,  jotka edustavat joukkuetta maaliskuussa pelattavassa finaalitapahtumassa.

Ensimmäinen kausi on tosin avoin vain Britanniassa asuville henkilöille, jotka voivat rekisteröityä sarjaan joulukuusta alkaen.

Varsinainen kausi käynnistetään tammikuussa 2019 nettikarsinnoilla, jonka parhaat pelaajat siirtyvät seuraavaan vaiheeseen. Tällöin mukaan tulevat myös liigaseurat, jotka kiinnittävät omat edustajansa helmi-maaliskuussa pidettävässä Club Playoffs -vaiheessa.

ePL-finaalitapahtuma järjestetään puolestaan 28. 29. maaliskuuta Lontoossa ja lähetetään suorana Sky Sportsin ja Premier Leaguen sosiaalisten median kanavien kautta.

Liiga on osa FIFA 19:n Global Series -kilpasarjaa, joten ePL:stä saadut voitot edistävät myös pelin oman MM-palkinnon tavoittelussa.

Lähde: ePremier League

Lisää luettavaa