Enemy Front räiskii vanhassa kunnon toisessa maailmansodassa kesällä

Toisen maailmansodan viehätysvoimaan luottava Enemy Front on saanut julkaisupäivän. 40-luvun Eurooppa kutsuu kesällä.

30.3.2014 23:14

Call of Duty: Ghostsin ja Battlefield 4:n takoessa miljoonamyyntejä voi välillä olla hankala muistaa, että modernit sotilasräiskinnät olivat reilut kymmenen vuotta sitten eräänlainen räiskintäpelien pelastus. Ennen kuin M16:n tuhannet variaatiot lauloivat kaataen milloin kiinalaisia, venäläisiä ja Lähi-Idän kansoja huusi Thompson kumoon vanhoja kunnon natseja ja japanilaisia sellaisessa mittakaavassa, että pienet lapsetkin oppivat tietämään Normandian maihinnousun ennen pottatreenejään.

Mikäli kaipuu toiseen maailmansotaan on siis päässyt taas syntymään, on vaihteeksi jälleen yksi aihetta hieman modernimmalla teknologialla käsittelevä ensimmäisen persoonan räiskintä pääsemässä kauppoihin 13. kesäkuuta. Kyseessä on Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja pc:lle tupsahtava Enemy Front.

CryEngine-pelimoottorin voimalla pyörivä Enemy Front päästää pelaajat liemeen ajautuneen amerikkalaisen sotakirjeenvaihtajan maihareihin taistelemaan niin Ranskassa, Norjassa kuin Puolassakin. Pelin on kehittänyt CI Games, joka on aiemmin tullut tutuksi Sniper Ghost Warrior -sarjastaan.

Pelikuvaa on tarjoilla alta löytyvästä trailerista.

Lähde: CI Games

Lisää luettavaa