EndWar Online -ilmaisstrategia testattavissa tällä viikolla

Ubisoftin ilmaiseksi pelattava EndWar Online pääsee tekniseen testiin loppuviikosta.

26.2.2014 07:30

Ubisoftin kehitteillä oleva EndWar Online -strategiapeli on testattavissa loppuviikon aikana järjestettävissä testijaksoissa.

Tekniseksi testiksi nimetyssä vaiheessa pelaajat pääsevät kokeilemaan strategiapelin yhteenottoja kaikkiaan kuudessa jaksossa. Euroopan testijaksot järjestetään torstaina ja perjantaina klo 21-24 -välisenä aikana sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 21-06 välillä. Halutessaan pelaajat voivat osallistua myös pohjois-amerikkalaisille käyttäjille suunnattuihin sessioihin, mutta kehittäjät suosittelevat pelin testaamista oman alueen aikataulujen mukaan.

Palvelinkapasiteetin testaamiseen tarkoitettuun testiin osallistuminen vaatii UPlay-tilin ja ilmoittautumisen pelin verkkosivuilla. Pelin betatestiin aikaisemmin hakeutuneiden pelaajien tulisi saada omat koodinsa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Vuonna 2008 julkaistun Tom Clancy’s EndWar -strategiapelin seuraajan on määrä ilmestyä myös laajempana betatestinä alkuvuoden aikana. Ilmaiseksi pelattavan EndWar Onlinen tarkempaa julkaisuaikataulua ei kuitenkaan vielä ole paljastettu.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa