Emmetin seikkailut jatkuvat myös videopelimaailmassa – The LEGO Movie 2 Videogame julkistettiin

Ensi vuonna julkaistava Lego Elokuva 2 saa rinnalleen videopelisovituksen.

29.11.2018 11:01

Warner Bros. Interactive Entertainment on julkistanut uuden The Lego Movie 2 Videogamen, joka on nimensä mukaisesti videopelisovitus tulevasta Lego Elokuva 2:sta.

Juoni seuraa Emmetiä ja tämän ystäviä, jotka käynnistävät pelastusoperaation, kun muukalaiset ovat tuhonneet näiden Bricksburgin kaupungin ja vieneet osan heidän tutuistaan takaisin avaruusolioiden kotiplaneetalle.

Juoni tempaisee pelaajat kotikaupungin lisäksi myös ensimmäisestä elokuvasta tuttuihin maailmoihin sekä ulkoavaruuteen. Uudet alueet avautuvat tutkittavaksi, kun tarvittavat Lego-osat on kasattu. Maailmaa pääseekin muokkaamaan rakentamalla teitä ja rakennuksia, jotka puolestaan avaavat uusia palkintoja sekä tehtäviä suoritettavaksi.

Pelattavia hahmoja lupaillaan olevan sata kappaletta, jotka ovat kauttaaltaan tuttuja molemmista Lego Elokuvista. Heihin lukeutuvat Emmetin ohella muun muassa Lucy, Batman, General Mayhem ja Rex Dangervest. 

Kehityksestä vastaa jälleen TT Games. Warner kertoo tiedotteessaan, että studio on uudistanut aiempien pelien taistelumekaniikan, joka luottaa tällä erää komboihin ja kunkin hahmon erikoiskykyihin.

The LEGO Movie 2 Videogame julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille 26. helmikuuta 2019.

Lisää luettavaa