EM-kisat loppuivat, mutta jalkapalloilu jatkuu – FIFA 22 päivättiin ensitrailerilla uuden sukupolven HyperMotion-teknologian kera

Uudella sukupovella luvassa tuoreen HyperMotion-teknologian hyötykäyttöä.

12.7.2021 08:19

EA Sportsin virtuaalijalkapallo jatkuu taas syksyllä 1. päivä lokakuuta. Julkaisunsa saa tuolloin tietysti FIFA 22, joka ilmestyy tällä kertaa samanaikaisesti PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, pc:lle sekä Stadialle.

Päiväys vahvistettiin tuoreella tyylitellyllä trailerilla, jolla hehkutetaan myös uusilla konsoleilla ja Stadialla nähtävää tuoretta HyperMotion-teknologiaa. Sen voimin pelisarjan tapa simuloida palloilijoiden liikeanimaatioita ja vuorovaikutusta on määrä saada aina vain luonnollisemmaksi muun muassa koneoppimisen avulla, minkä pitäisi saada pelin tietysti näyttämään mutta myös tuntumaan paremmalta.

Noin muuten mukaan luvataan kokonaan uudelleen rakennettua maalivahtijärjestelmää sekä tuttuja mutta myös viilattuja pelitiloja aina uramoodia, Volta Footballia, Pro Clubsia sekä tietysti FIFA Ultimate Teamia myöten. Pelin kantta komistaa vuorostaan toisena vuotena peräkkäin ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappé.

Lähde: EA

Lisää luettavaa