Elokuun Games with Gold -etupelit näyttäisivät vuotaneen julki ennakkoon (päivitetty)

Seuraavan kuukauden Games with Gold -etupelit on paljastettu.

25.7.2017 17:19

Päivitys kello 18:20: Microsoft on paljastanut virallisesti elokuun Games with Gold -tarjonnan. Sen myötä näyttää vahvasti siltä, että päivällä aiemmin julkisuuteen ”vuotanut” tieto peleistä on ollut varsin kaukana oikeasta. Oikea kattaus näyttää seuraavalta:

  • Xbox One: Slime Rancher (1.-31.8.)
  • Xbox One: Trials Fusion (16.8-15.9.)
  • Xbox 360: Bayonetta (1.-15.8.)
  • Xbox 360: Red Faction Armageddon (16.-31.8.)

Vielä kirjoitushetkellä lataamassa ehtii käydä Runbow’n, Grow Upin ja Lego Pirates of the Caribbeanin.

Alkuperäinen uutinen: Xbox Liven kultajäsenille joka kuukausi tarjottavat Games with Gold -etupelit näyttäisivät vuotaneen tulevan elokuun osalta vahingossa julki.

Espanjalaissivusto Somosxbox on julkaissut sivuillaan tutun mainoksen, jolla Microsoft on paljastanut aina uudet etupelit hieman ennen kuukauden vaihtoa. Jos vuotoa on uskominen, saavat kaikki kultajäsenet ensi kuussa Xbox Onelle Assassin’s Creed: Chronicles – Indian ja Firewatchin, kun taas Xbox 360:n valikoimaa kasvatetaan Condemned: Criminal Originsilla ja Forza Horizon 2:lla.

Assassin’s Creed: Chronicles – India on kuvan perusteella jaossa koko kuukauden 1. elokuuta alkaen. Firewatch saapuu ladattavaksi puolestaan 16. elokuuta ja on tarjolla aina 15. syyskuuta alkaen. Condemned tarjotaan puolestaan 1. elokuuta alkaen Xbox 360:lle ja peli vaihtuu 16. elokuuta Forza Horizon 2:een.

Microsoft ei ole itse kuitenkaan virallisesti paljastanut vielä seuraavan kuukauden Games with Gold -pelejä, joten uutinen kannattaa toistaiseksi ottaa vielä huhuna.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa