Eliittitarkka-ampumista jatketaankin vasta ensi vuonna

Tänä vuonna ei ilmeisesti päästä liikaa ainakaan tarkka-ammuntaa harrastelemaan. Sekä Sniper Elite 4 että Sniper: Ghost Warrior 3 on lykätty nyt ensi vuodelle.

17.6.2016 15:15

Aiemmin maaliskuussa virallisesti paljastettu Sniper Elite 4 ei ehdikään saataville vielä täksi vuodeksi. Peliä kehittävä brittistudio Rebellion on vahvistanut luomuksena viralliseksi julkaisuajankohdaksi nyt helmikuun 14. päivän, vaikka alunperin se pyrki tuomaan eliittitarkka-ammunnan takaisin vielä tämän vuoden aikana.

Sniper Elite 4:n lykkäys ei johdu kuitenkaan siitä, että peli kaipaisi lisää kehitysaikaa. Syy on itse asiassa hieman päinvastainen, sillä tähän mennessä hyvin sujuneen kehityksen johdosta Rebellion on päättänyt nyt kiinnittää aina vain enemmän huomiota pelin ominaisuuksien hiomiseen ja pohtinut myös uusien asioiden lisäämistä mukaan teokseen. Ideat, jotka olivat vähällä joutua leikkaushuoneen lattialle, saattavat nyt siis hyvinkin päästä vielä osaksi valmista peliä.

Sniper Elite 4 ei ole myöskään ainut tarkka-ammuntakeskeinen peli, jota on päädytty lykkäämään hiljattain ensi vuoteen. Tällä viikolla myös puolalainen CI Games vahvisti, että sen Sniper: Ghost Warrior -sarjan kolmas osa saadaan sittenkin kauppoihin vasta 27. tammikuuta kuluvan vuoden sijasta. Kyseisen pelin viivästyksen syyksi on nimenomaan todettu lisäkehitysajan tarvitseminen.

Molemmat pelit ovat olleet työn alla Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle.

Lähde: Rebellion, CI Games

Lisää luettavaa