Electronic Artsin ja Jade Raymondin tiet eroavat

Jade Raymond jättää Electronuc Artsin kolmen vuoden jälkeen.

22.10.2018 20:45

Jade Raymondin on tullut aika jättää hyvästit Electronic Artsille. Pelijätti on vahvistanut ensimmäisten joukossa VentureBeat-sivustolle, että Raymond on suuntaamassa muille maille kolmen vuoden työpanoksen jälkeen.

Osana EA:ta Raymond teki töitä yhtiön tuoreehkon Motive-studion kanssa auttaen niin sen perustamisessa kuin myös vetämisessä. Studio teki tukihommia Star Wars Battlefront 2:n kehityksen parissa ja oli läheisesti mukana työstämässä myös sittemmin suljetuksi päätyneen Visceralin Tähtien sota -projektia.

Raymondin lähtö osuu samaan väliin, kun Motive siirtyy toimimaan EA-pomo Samantha Ryanin alaisuudessa. Tämän valvovan silmän alla ovat aiemmin toimineet jo EA:n mobiilistudiot, Maxis ja BioWare.

Ennen viimeisintä Electronic Arts -keikkaa Raymon vietti kymmenen vuotta Ubisoftilla. Ubisoftilla hän auttoi tuottajan asemassa Assassin’s Creed -sarjan vauhtiin ja oli mukana rakentamassa yhtiölle studiota Torontoon. Ensimmäisen kerran EA.lla hän työskenteli 2000-luvun aikana The Sims Onlinen parissa.

– Yhteisenä aikanamme Jade auttoi meitä rakentamaan hyviä tiimejä. Projektimme Motivella ja muilla studioilla jatkuvast muuttumattomina. Arvostamme hänen työpanostaan ja toivotamme Jadelle kaikkea hyvää hänen matkatessa kohti uusia seikkailuja, EA kertoi VentureBeatille antamassaan tiedotteessa.

Lähde: VentureBeat

Lisää luettavaa