Electronic Arts työstää omaa Assassin’s Creediaan

Electronic Arts haluaa jalansijan avoimen maailman toimintapelien markkinoilla, missä apua on tarjoamassa Ubisoft-konkari Jade Raymond.

20.3.2017 10:13

Electronic Arts on valmistelemassa omaa Assassin’s Creed -sarjan kaltaista avoimen maailman toimintapeliään, yhtiön talousjohtaja Blake Jorgensen on paljastanut. Projekti on tullut ilmi tällä viikolla San Franciscossa järjestetyssä teknologiakonferenssissa, jossa Jorgensen oli yksi puhujista.

– Palkkasimme hiljattain Jade Raymondin, joka auttoi Ubisoftilla luomaan Assassin’s Creed -sarjaa. Nyt hän luo meille toimintapeligenren osaa uudessa studiossa, jota olemme rakentamassa parhaillaan Montrealissa, Jorgensen selitti konferenssin yhteydessä.

Jorgensenin mainitsema uusi Montrealissa sijaitseva EA-studio on Motive-niminen toimisto, jonka vetäjänä Raymond on toiminut viime heinäkuusta alkaen. Jo ennalta tiedossa on ollut, että kyseisessä roolissa Raymond tiimeinen on avittanut Dead Space -sarjasta tuttua Visceral Gamesia kehittämään omaa Tähtien sota -peliään. Tarkoituksena Motivella on ollut kuitenkin myös luoda EA:lle täysin uusia pelinimikkeitä.

EA:n halu luoda uusi oma avoimen maailman toimintapelinsä ei tule niinkään yllätyksenä, sillä aiemmin lokakuussa EA Studios -pomo Patrick Söderlund nosti esille viihdesivusto IGN:n haastattelussa, kuinka pelijätiltä puuttuu parhaillaan oma suuren mittaluokan toimintapelisarjansa. Söderlund olikin jo tuolloin varsin suorasukainen toteamaan, että yhtiö pyrkii paikkailemaan puutetta vielä lähitulevaisuudessa.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa