Electronic Arts on kehittämässä uutta avoimeen maailmaan sijoittuvaa Star Wars -peliä, jos yhtiön työpaikkailmoitukseen on uskominen.

Julkaisija hakee lead online engineeria EA Vancouver -studioon työskentelemään uuden avoimeen maailmaan sijoittuvan Star Wars -projektin kanssa. Hakijalta kaivataan kokemusta online-ominaisuuksien, kuten seuranhaun, synkronoitujen interaktioiden, live-palveluiden ja serverimigraatioiden, parissa.

Ilmoitusta on tosin sittemmin ilmeisesti muokattu, sillä siinä ei enää mainita avointa maailmaa, vaan ainoastaan AAA-tason Star Wars -peli. GameSpot uutisoi kuitenkin kyseessä olleen nimenomaan avoimen maailman Star Wars -peli.

Kyseessä ei olisi myöskään ensimmäinen kerta, kun EA on hakenut työntekijöitä avoimen maailman Star Wars -peliä varten, sillä vastaavanlaiseen projektiin etsittiin oikeita henkilöitä jo vuonna 2013.

Ilmoituksessa mainitaan projektin saapuvan myös useammalle alustalle.

EA sulki hiljattain kerronnallista Star Wars -peliä työstäneen Visceral Studiosin ja ilmoitti samalla, että heidän työstössä ollut projekti siirtyy EA Vancouverin kehitettäväksi valtavien muutosten kera.

Uusi työpaikkailmoitus näyttäisi koskevan juuri tätä projektia ja paljastavan uuden suunnan olevan aiempaa avoimempi ja nojaavan enemmän jonkinlaiseen moninpeliin.

Lähde: EA, GameSpot

Lisää luettavaa