Electronic Arts paljasti FIFA 14:n – pallofysiikat ja laukaukset uuteen kuosiin

EA:n FIFA-sarjalle saadaan jatkoa syksyllä uusien pallofysiikoiden ja potkujen merkeissä.

17.4.2013 20:21

Virtuaalipotkupalloilu jatkuu jälleen ainakin yhden pelijulkaisijan osalta syksyllä. Electronic Arts on paljastanut tänään virallisesti FIFA 14:n sekä PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle että pc:lle, mutta lupasi, että myös muitakin versioita ollaan näkemässä vielä myöhemmin.

FIFA 14:ssä pelaajan ja pallon välisen kanssakäymisen pitäisi olla monipuolisinta koskaan. Uudistettujen fysiikoiden myötä pallon käyttäytymisen on luvattu olevan aiempaa autenttisempaa, minkä yhdessä pelaajan sijoittumiseen ja asentoon liittyvään uuden Pure Shot -mekaniikan kanssa pitäisi tuoda mukanaan joukon uusia mahdollisuuksia laukoa palloa.

Pallonhallinnan osalta uutta kikkailtavaa tarjoaa puolestaan mahdollisuus suojata palloa aiempaa paremmin. FIFA 14:ssä urheilija voidaan pelivälinettä hallitessaan asettaa tarvittaessa puolustavan vastustajan ja pallon väliin kilveksi, minkä pitäisi tarjota työkaluja muun muassa pelin temmon säätelyyn. Omien pelikavereiden luvataan myös olevan aiempaa älykkäämpiä, minkä näkynee varsinkin paremman tuen muodossa.

Ohessa pari uudistuksia esittelevää teknologiavideota.

Toisin kuin maanantaina julkistettu NHL 14, ei FIFA 14 ole saanut vielä tarkka julkaisupäivämäärää.

Lähde: EA

Lisää luettavaa