The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition paljastui – mukana kalastusta ja uuden sukupolven seikkailuja

Julkaisut tapahtuu osuvasti pelin kymmenvuotisjuhlapäivänä. Luvassa on tuolloin myös juhlakonsertti.

19.8.2021 21:59

The Elder Scrolls V: Skyrim täyttää pian jo kymmenen vuotta, mikä tarkoittaa jälleen yhtä tilaisuutta pelin uudelleenjulkaisulle.

Sopivasti suurroolipelin kymmenvuotispäivänä eli 11. marraskuuta Skyrim tuodaan PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille. Uuden version on mahdollista saada käyttöönsä ilman lisäveloitusta, jos hallusta löytyy jo pelin Special Edition -versio saman alustaperheen sisällä. Versio kattaa niin siis sekä pääpelin että Skyrimin laajennukset Dragonbornin, Dawnguardin ja Hearthfiren.

Jos peli on vielä hankkimatta, tarjoutuu siihen mahdollisuus uudella The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition -paketilla. Se ahtaa sisäänsä niin Skyrimin Special Editionin kaiken sisällön ja ujuttaa mukaan myös yli 500 pienempää sisältölisää, joita on kaupiteltu pelaajille pelin Creation Club -modikaupan kautta.

Anniversary Edition tuodaan myyntiin PS5:n ja Xbox Seriesin ohella myös  PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Kaikki pelin Special Edition -versiot vastaanottavat syksyllä ilmaiseksi myös kolme pelin Creation Club -kauppapaikan kautta alun perin myytyä piensisältöä. Nämä ovat kalatusominaisuus, selviytymistila ja uutuustehtävä nimeltä Saints and Seducers.

Skyrim-juhlallisuudet eivät toki jää loppuvuodesta vielä tähän. Marraskuun 11. päivä odottaa sopii myös Twitchin ja YouTube kautta katsottavaa konserttia Lontoon sinfoniaorkesterin ja London Voices -kuoron esittämänä . Bethesda on avannut lisäksi verkossa selattavan Skyrim-museon, jonne pelaajat voivat lähettää omaa fanitaidettaan ihmeteltäväksi.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa