The Elder Scrolls Onlinelle kuukausien lykkäys PS4:llä ja Xbox Onella

ZeniMax on päättänyt lykätä The Elder Scrolls Onlinen tuloa konsoleille muutamien käännösongelmien johdosta.

8.5.2014 14:37

ZeniMax Online Studiosin massiiviroolipeli The Elder Scrolls Onlinea ei nähdäkään konsoleilla vielä tulevan kesäkuun aikana. Pelin kotisivuille ilmestyneessä kirjeessään kehittäjät ovat kertoneet, että pelin saapuminen niin Xbox Onelle kuin PlayStation 4:llekin viivästyy noin puolella vuodella.

ZeniMaxin mukaan konsoliversioiden kehitys on muuten sujunut tasaisesti, mitä nyt muutamat konsoleille uniikit ongelmat ovat nostaneet päätään. Erityisesti vaikeuksia kehittäjille on tuottanut pelin järjestelmien siirtäminen osaksi Sonyn ja Microsoftin verkkoarkkitehtuuria.

Konsoliversioista kiinnostuneille ZeniMax lupaakin nyt pientä hyvitystä. Mikäli itselleen on hankkinut The Elder Scrolls Onlinen ennen kesäkuun loppua ja myös pelannut sitä, voi konsoliversion pelistä ostaa sen saapuessa noin 20 euron alennushintaan. Samalla pelaajalle tarjotaan mahdollisuus siirtää pelihahmonsa konsoliversioon.

Windowsilla ja OS X:llä The Elder Scrolls Online nähtiin huhtikuussa. Pelaaja-lehden arvostelu pelistä voi lukaista tuoreesta toukokuun numerosta.

Lähde: ZeniMax Online Studios

Lisää luettavaa