The Elder Scrolls -luojien kunnianhimoinen uutuusroolipeli esittäytyy ensikuvin ja teaser-trailerilla

The Wayward Realms lupaa suurta mittakaavaa ja merkityksellisiä valintoja.

2.8.2021 20:22

Kunnianhimoisin ottein tehtyyn The Wayward Realms -uutuusroolipeliin on saatu ensimmäinen kuvamuotoinen vilaus.

Peliä työstävä OnceLostGames on julkaissut projektistaan niin lyhyen teaser-videon kuin muutaman kehitykselle suuntaa antavan ruutukaappauksen, jotka komistavat sen tuoretta Steam-kauppasivua. Materiaalia on työstetty Unreal Engine 5 -pelimoottorin voimin, ja ne auttavat avaamaan niin työn alla olevan pelin maailmaa kuin taidesuuntaa.

The Wayward Realms on saamassa syntynsä kehittäjäkonkarien Julian Le Fayn ja Ted Petersonin johdolla. Kaksikko tunnetaan parhaiten The Elder Scrolls: Arenan ja The Elder Scrolls II: Daggerfallin eräinä avainkehittäjinä, ja aikeena tiimillä olisikin luoda proseduraalisin keinoin hahmottuva suuren mittaluokan pelimaailma, joka reagoi näkyvästi pelaajan puuhailuihin virtuaalisen pelimestarin valvonnan alla. Pelaamisen ei pitäisi tukeutua myöskään perinteisiin hahmoluokkiin, vaan pelaajien on määrä luoda oma sellaisensa muokattavien kykyjen ja itse kyhättävien loitsujen ja taikajuomien avulla.

Minkäänlaista julkaisuajankohtaa The Wayward Realmsilla ei vielä ole. Twitterin puolella OnceLostGamesilla ollaankin jo toppuuteltu, että pelistä nytkin nähty materiaali on vielä kovin varhaista.

Lähde: Steam, OnceLostGames (Twitter)

Lisää luettavaa