The Elder Scrolls: Blades ilmestyi ensimmäisten testattavaksi

The Elder Scrolls: Bladesin ennakkotestaus on alkanut aallottaisilla kutsuilla.

1.4.2019 10:04

Ensimmäiset pelaajat ovat alkaneet päästä maailmanlaajuisesti käsiksi mobiilipeli The Elder Scrolls: Bladesiin. Pelin varhaisjulkaisuversio on kaikkien ladattavissa ilmaiseksi niin Android- kuin iOS-laitteille, joskin keskeinen osa sen sisällöstä on rajattu erikseen kutsun saaneille testaajille.

Itsensä on voinut ilmoittaa testaajaksi Bethesdan kotisivuilla. Mukaan Bethesda on kutsunut pelaajia aallottain, eli kaikki rekisteröityneet eivät ole saaneet kerralla pääsyä koko ennakkoversioon.

Bethesda on luvannut, että ennakkoversiossa saavutettu edistyminen on siirrettävissä pääpeliin, kun se julkaistaan virallisesti. Tarkkaa päiväystä tätä koskien ei ole vielä annettu, joskin julkaisun pitäisi kyllä tapahtua vielä tämän vuoden aikana.

The Elder Scrolls: Blades supistaa The Elder Scrolls -roolipelaamisen kannettavaan kokoon tarjoamalla satunnaisuuteen nojaavan luolastoseikkailukokemuksen. Kaupunkimaisemissakin päästään kyllä vaeltelamaan tehtäviä hyväksyen ja tarinaa seuraten. Ajan mittaan pelin pitäisi päivittyä myös tukemaan esimerkiksi muiden pelaajien haastamiseen keskittyvää areenatilaa.

Peli on pelattavissa ilmaiseksi ja käyttää näin ollen ansainnan suhteen hyödyksi mikromaksuja. Tarkoituksena Bethesdalla olisi tuoda Blades saataville vielä muillekin alustoille.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa