The Elder Scrolls: Blades avautui kaikille

The Elder Scrolls: Bladesin varhaisversioon voi hypätä nyt helpommin mukaan.

6.4.2019 15:15

Bethesdan parhaillaan varhaisjulkaisuvaihetta elävä mobiilipeli The Elder Scrolls: Blades on avannut ovensa kaikille. Aiemmin pääosa varhaisversion sisällöstä oli saatavilla vain kutsun saaneille pelaajille, mutta nyt kuka tahansa voi hypätä mukaan Android- ja iOS-laitteilla, kunhan hallusta löytyy Bethesda.net-tunnus.

Nykyisessä versiossa tutkailemaan päästään loputonta Abyss-luolastostoa, tarjolla on läjäpäin erilaisia tehtäviä puuhasteltavaksi, minkä lisäksi omaa kaupunkiaan on mahdollista kunnostaa. Myöhempänä ajankohtana mukaan on tarkoitus iskeä oma areenatilansakin.

Tulvaporttien avaamisen jälkeenkin Bethesdan on määrä seurata pelaajapalautetta hioa peliä parempaan kuosiin varsinaista julkaisua varten. Seuraavaksi se haluaa erityisesti tasapainottaa pelin taloudellista puolta, kuten aarrearkkujen avaamista. Ilmaisesta rakenteestaan johtuen esimerkiksi löytämiään arkkuja kun ei voi vain avata vapaasti, vaan ne vaativat joko pitkää odottelua tai sitten pelaamalla ja oikealla rahalla hankittavien timanttien käyttöä.

Virallista julkaisuajankohtaa The Elder Scrolls: Bladesilla ei vielä ole. Mobiililaitteiden lisäksi Bethesda on suunnitellut sen tuomista myös muille alustoille.

Lähde: The Elder Scrolls (Twitter)

Lisää luettavaa