FromSoftwaren kehittämä ja Bandai Namcon julkaisema Elden Ring on osoittautunut myyntihitiksi. Vajaat kolme viikkoa sitten julkaistu avoimen maailman roolipeli on virallisen tiedotteen mukaan myynyt 12 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Bandai Namcon ilmoittama luku kattaa PlayStationeille, Xboxeille ja pc:lle ilmestyneen pelin digitaalisen version myynnit ja fyysisen version toimitusluvut. Lukujen valossa Elden Ring on vedonnut erityisesti pelaajiin Japanin ulkopuolella, joskin peli on käynyt kotimaassaankin kaupaksi jo miljoonan pelin verran.

Souls-pelien luoja ja Elden Ringin ohjaaja Hidetaka Miyazaki kiittää tiedotteessa pelaajakuntaa George R. R. Martinin luomaan mytologiaan perustuvan pelin saamasta tuesta. 

– On hämmästyttävää nähdä, miten moni on jo pelannut Elden Ringiä. Haluan lähettää sydämelliset kiitokset koko kehitystiimin puolesta, Miyazaki sanaili.

Tiedotteessa Bandai Namcon johtaja Yasuo Miyakawa lupaili vuorostaan, että Elden Ringin brändiä pyritään laajantamaan myös pelin ulkopuolelle ”osaksi kaikkien päivittäistä elämää”.

Lähde: FromSoftware

Lisää luettavaa