Elden Ringiin luvataan epätavallista karttaa ja FromSoftwarelle ennennäkemättömiä asioita

Elden Ring ei sisällä asiointitehtäviä.

5.10.2021 08:02

Elden Ring -tuottaja Yasuhiro Kitao on vahvistanut muutamia yksityiskohtia FromSoftwaren odotetusta pelistä.

Dark Soulsinkin luoneen FromSoftwaren Elden Ring julkaistaan ensi vuoden tammikuussa, mutta pelistä on valunut vain vähäisesti lisätietoja kesän paljastuksien jälkeen. Pelin tuottaja Kitao on kuitenkin viimein valottanut hieman lisää kehityksen vaiheita ja maailman rakennetta. Kitao vahvisti Elden Ringin olevan nyt kehityksen loppusuoralla ja studion etenevän hiljaa.

Kitao paljasti, että Elden Ringin karttarakenne on hyvin epätavallinen. Avoimen maailman seikkailussa tullaan tuottajan mukaan näkemään asioita, joita FromSoftware-peleissä ei ole ennen nähty. Lisäksi paljastui, ettei tarinaan liity minkäänlaisia asiointitehtäviä, jotka pakottaisivat pelaajan juoksemaan ympäri maailmaa.

Kitao totesi kartan olevan järjestelmä, joka antaa kulkea minne haluaa, mutta kertoi sen myös varoittavan vaikeuksista. Pelin avoimesta maailmasta voi kerätä fyysisiä kartan palasia, joiden avulla määränpäänsä voi merkitä ja luoda taivaalle valonsäteen näyttämään suuntaa. Myös ympäristön tarkistuspisteet tarjoavat aavistuksen opastusta, jotta pelaaja pysyy oikealla tiellä.

Elden Ring julkaistaan 21. tammikuuta 2022 PlayStation 4:llä, PlayStation 5:llä, Xbox Onella, Xbox Seriesillä ja pc:llä.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa