Elden Ring -päivitys näyttää valmistelevan pelaajien välisiä taisteluita syventävää lisäsisältöä ja uusia pomovihollisia

Elden Ringin PvP-pelitila näyttäisi lähestyvän.

4.11.2022 14:01

Elden Ringin pelaajien välisille taisteluille omistetusta pelitilasta on saatu uutta vihiä.

Datalouhijan mukaan Elden Ringin uusin päivitys on lisännyt peliin uusia viittauksia pelaajien välisiin taisteluihin. Myös aiemmat päivitykset ovat poikineet huhuja mahdollisesta PvP-pelitilasta, ja uusimmat tiedot heittävät lisää vettä myllyyn.

Elden Ringin tiedostoista on löytynyt dataa, joka näyttäisi valmistelevan uusia PvP-taisteluihin viittaavia käyttöliittymäelementtejä. Tiedostoista on löytynyt esimerkiksi tekstibannerit ”Begin Match”, ”You Win”, ”You Lose” sekä ”Draw”, joiden arvellaan liittyvän nimenomaan pelaajien välisiin otteluihin.

Lisäksi FromSoftware näyttää valmistelevan uusien pomovihollisten lisäämistä peliin. Samainen datalouhija on paikantanut tiedostoista tilaa 30 uudelle pomovastukselle. Tämä ei tietenkään tarkoita, että Elden Ring saisi näin monta uutta pomoa lisäsisältöpäivityksissä, vaikka puitteet tätä varten olisivatkin valmiina.

FromSoftware tai julkaisija Bandai Namco eivät ole vahvistaneet Elden Ringin lisäsisältösuunnitelmia. Päivitysten sisällön perusteella luvassa näyttäisi kuitenkin olevan uusia toimintoja sekä pomokohtaamisia.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa