Elden Ring -laajennusta odottavat fanit saivat huonoja uutisia FromSoftwaren emoyhtiöltä

Shadow of the Erdtreen odotus jatkuu yhä.

11.2.2024 11:30

Elden Ringin lisäsisällön julkaisu näyttää olevan kauempana kuin viimeaikaiset huhut ovat kertoneet.

Hittipelin faniyhteisössä Shadow of the Erdtree -laajennuksen arveltiin, tai kenties pikemminkin toivottiin, ilmestyvän ehkä jo kuluvan kuun aikana. Julkaisuhaaveille saatiin kimmoketta loppuvuodesta tapahtuneesta vuodosta, jota tukivat myös Steam-jakelualustan taustatiedoissa tehdyt päivitykset, joiden perusteella kehittäjä FromSoftwaren arveltiin valmistelevan Elden Ringin laajennuksen julkaisua jo lähiaikoina.

Laajennusta odottavien fanien haaveilua hillittiin kuitenkin tällä viikolla FromSoftwaren emoyhtiö Kadokawan toimesta. Yhtiö kommentoi Shadow of the Erdtreen julkaisua osavuosikatsauksessaan, jossa se totesi, että kova työ Elden Ringin lisäsisällön kehittämiseksi jatkuu edelleen, eikä laajennuksella ole vahvistettua julkaisupäivää. Vaikka kommentti ei täysin sulje pois yllätysjulkaisua, vaikuttaa se kuitenkin viestivän myöhäisempää julkaisuajankohtaa Shadow of the Erdtreelle.

Kadokawan tuloskatsaus vihjaa yhtiöllä olevan laajennuksen lisäksi myös muita suunnitelmia Elden Ringin varalle. Yhtiö kertoo, että FromSoftwarella on käynnissä useita toimenpiteitä Elden Ringin elinkaaren arvon kasvattamiseksi. Yhtiö ei tarkenna, mitä nämä toimenpiteet voisivat olla, mutta kommentti antaa lisäpontta aiemmin julki tulleille väitteille, joiden mukaan Elden Ringistä olisi työn alla myös mobiililaitteille suunniteltu versio.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa