Elämää, perhettä ja valintoja pohdiskeleva The Novelist jakaa vastuuta ensi viikolla

Kehittäjäkonkari Kent Hudsonin ensimmäinen indieprojekti The Novelist saapuu vielä tämän vuoden aikana muun muassa Steamiin.

4.12.2013 04:00

Rauhaisa ja melankolinen indietuotos The Novelist on saanut julkaisupäivän. Joulukuun 10. päivä peli on napattavissa sekä Steamin että sen omien kotisivujensa kautta niin Windowsille kuin OS X:llekin kepeästi alennettuun noin 12 euron julkaisuhintaan.

Varsin seikkailupelimäinen The Novelist kertoo tarinan kirjailija Dan Kaplanista ja tämän perheestä, jolle mies yrittää kovasti löytää aikaa työstäessään uransa tärkeintä romaania. Pelaajien haltuun The Novelist iskee Kaplanien kesäasunnossa majailevan kummitusmaisen olemuksen, jonka roolissa pelaajat johdattelevat perhettä tekemään erilaisia asioita ja muodostavat näin lopulta päätöksillään pelin lopullisen tarinan.

The Novelistin on työstänyt kasaan kehittäjäkonkari Kent Hudson, joka tunnetaan muun muassa  BioShock 2:n ja Deus Ex: Invisble Warin parissa tekemästään työstään. Peli on hänen ensimmäisensä indiekehittäjänä.

The Novelist on tänä vuonna nähty toinen indietuotos, jonka juuret kietoutuvat osin BioShock 2:n ympärille. Vasta viime elokuussa entisistä 2K Marinin työntekijöistä koostunut The Fullbright Company julkaisi kovasti kehutun Gone Homen, joka myös omalla tavallaan käsittelee muun muassa perhe-elämää.

Lähde: The Novelist (kotisivu)

Lisää luettavaa