Eläköön vallankumous! Poliittinen trilleri Sunset saapuu ensi kuussa

Toukokuussa pelaajat pääsevät seuraamaan vallankumousta kodinhoitajan silmin Sunset-pelin saapuessa viimein jakeluun.

19.4.2015 22:05

Toukokuu alkaa kovaa vauhtia täyttyä pelijulkaisuista, mitä on nyt viimeisimpien joukossa ollut varmistamassa myös seikkailupeli Sunset. Belgialaisen Tale of Talesin kehittämän tunnelmaan ja valintojen tekoon nojaava kokemus tullaan näkemään niin Windows-, Linux- kuin Mac-koneilla 21. toukokuuta.

Reilulla 65 000 dollarin Kickstarter-rahoituksella kehitetty Sunset laittaa pelaajat varsin kodinhoitajaa nimeltä Angela, joka on jäänyt jumiin vallankumouksen keskelle ajautuneeseen fiktiiviseen eteläamerikkalaiseen kaupunkiin. Päivittäin työtä tehdessään pelaajat pääsevätkin sivusta seuraamaan kaupungin tapahtumien edistymistä, minkä rinnalla he myös tekemillään valinnoillaan vaikuttavat Angelan ja tämän Gabriel Ortega -nimisen pomon väliseen suhteeseen.

Hintaa Sunsetille on kertymässä hieman vajaat 20 euroa. Ennen kyseistä tuotosta Tale of Tales on tullut tutuksi varsiin taiteellisista peliprojekteista, kuten ihmissuhteita ja shakkia käsittelevästä Bientôt l’étésta ja hautausmaalla kulkevasta mummosta kertovasta The Graveyardista.

Lähde: Tale of Tales

Lisää luettavaa