Elä unelmiesi (tai painajaistesi) lukioaikoja – The Sims 4: Teinivuodet on pelin seuraava suurlaajennus

Koulun penkki kutsuukin jo heinäkuussa.

1.7.2022 13:08

Teinivuodet on paljastunut seuraavaksi suureksi The Sims 4 -laajennukseksi.

Englanniksi myös High School Yearsina tunnettu lisäosa keskittyy tietysti monipuolistamaan teini-ikäisten sim-hahmojen elämää. Keskeisimpänä teinit päätyvät ravaamaan koulussa, jossa nämä käyvät niin tunneilla, osallistuvat kokeisin, vuorovaikuttavat muiden ikätovereidensa kanssa ja tutkivat tietysti omaa identiteettiään.

Itseään teinit pääsevät toteuttamaan osallistumalla muun muassa jalkapallo- ja cheerleading-joukkueiden kaltaiseen iltapäivätoimintaan tai aiheuttavat pahennusta niin tunneilta lintsaamalla kuin erilaisia jäyniä tekemällä. Näillä on luonnollisesti omat vaikutuksensa simien ihmissuhteisiin, luottamukseen kuin arvosanoihin.

Koulun ulkopuolella hengailu- ja treffimahdollisuuksia on tarjolla esimerkiksi Plumbite Pier -huvipuiston merkeissä, johon teinit voivat tarvittaessa hiippailla kotoaan jopa salaa ikkunan kautta. Kotona omassa huoneessa teineillä pitäisi myös nyt aina vain enemmän tekemistä näiden voidessa uusien muokkausmahdollisuuksien ja esineiden ohella hyödyntää päämajaansa esimerkiksi hengauspaikkana tai rakentaa omaa vaikuttajan uraa.

Valmistujaisten ja tanssiaisten kaltaisia erikoistapahtumiakin on tietysti luvassa. Teinien aiempi elämä voi vaikuttaa myös niiden suunnitteluun ja kulkuun.

The Sims 4: Teinivuodet ilmestyy Windows- ja Mac-koneille sekä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle heinäkuun 28. päivä. Laajennus lukeutuu pelin isompien Expansion Pack -pakettien joukkoon, eli hintaa sille kertyy noin 40 euroa.

Lähde: EA

Lisää luettavaa