Oikeussalidraamaa jo yli kymmenen vuoden ajan tarjoillut Ace Attorney -sarja on saamassa jälleen uuden osan. Parhaillaan Capcom valmistelee 3DS:lle työnimeä Ace Attorney 6 kantavaa peliä, jonka on jo nyt vahvistettu saapuvan ajan myötä vielä myös länteenkin asti.

Ensimmäisiä tietoja Ace Attorney 6:sta on saatu japanilaislehti Famitsulta. Sen mukaan uusin osa ei enää sijoitu Japaniin, vaan jonkinlaiseen mystiseen uuteen maahan, jossa kuolleiden henkiin liittyvä usko näyttäisivät olevan vahva osa ihmisten jokapäiväistä elämää.

Phoenix Wright vaikuttaisi olevan jälleen myös uudessa pelissä pääosassa, mutta tälläkin kertaa hänen on opeteltava hyödyntämään uusia kikkoja pärjätäkseen juristin hommissa. Ace Attorney 6:een luvataan mukaan nimittäin jälleen muutamia tuoreita järjestelmiä, joista yksi vaikuttaisi pohjautuvan jonkinlaisen vesipeilin käyttämiseen.

Tarkemmin Capcom on aikeissa esitellä syyskuun Tokyo Game Show -messuilla.

Viimeksi Ace Attorney -sarjan osa nähtiin lännessä vuonna 2013, kun Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies julkaistiin 3DS:lle. Kyseisen pelin jälkeen Japanissa on myöhemmin saanut julkaisunsa myös vielä 1800-luvulle sijoittunut The Great Ace Attorney, jonka tuomisesta länteen Capcomilla ei näytä olevan suunnitelmia.

Lähde: Siliconera, Ace Attorney (Twitter), Capcom,

Lisää luettavaa