Ei tarinakampanjaa Xbox 360:n ja PS3:n Call of Duty: Black Ops III:een

Jos olet hankkimassa Call of Duty: Black Ops III:n PS3:lle tai XBox 360:lle, varaudu siihen, ettet pääse kokemaan pelin tarinakampanjaa.

26.9.2015 03:33

Marraskuun 6. päivä julkaisunsa saava Call of Duty: Black Ops III ei ole sisältämässä ollenkaan tarinakampanjaa Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla.

Asia on vahvistunut pelin kotisivuilla perjantaina julkaistulla tiedotteella. Sen mukaan Black Ops III:n ensisijaisesti nykysukupolven konsoleille rakennettua kampanjatilaa ei yksinkertaisesti saatu käännettyä vanhoille alustoille uskollisessa kuosissa.

Päätöksen myötä Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla Black Ops III tarjoaa pelattavaksi vain sekä perinteisen verkkopelipuolen että myös pelin zombitilan. Näitäkin on tosin karsittu siinä mielessä, ettei peli tue vanhoilla alustoilla pelin uutta Weapon Paint Shop -järjestelmää tai eSports-työkaluja.

Hintaa Xbox 360:n ja PlayStation 3:n Black Ops III:lle on kertymässä 49,99 dollaria eli Euroopassa näillä näkymin lähemmäs 50 euroa. Pelin ostajille luvataan kaupan päälle latauskoodi alkuperäiseen Call of Duty: Black Ops -peliin.

Siinä missä pc:n, Xbox Onen ja PlayStation 4:n Black Ops III on pelistudio Treyarchin käsialaa, on vanhemman sukupolven versioista vastannut Beenox ja Mercenary Technology. Nykysukupolven alustoilla Black Ops III sisältää kampanjatilan, jota voi pelata niin yksikseen kuin myös yhdessä kolmen muun kaverin kanssa.

Lähde: Call of Duty (Kotisivu)

Lisää luettavaa