Ei kyberpunkkia vaan brainpunkkia! Scarlet Nexus paljastui Xbox Series X:lle ja Xbox Onelle (päivitetty)

Bandai Namco tarjoaa Xboxille annoksen aivotoimintaa. (Päivitys: ja myös pleikkareille ja pc:lle)

8.5.2020 21:02

Uusi futuristinen toimintapeli on paljastunut japanilaispelitalo Bandai Namcolta Yhtiön oman kehitysosaston käsissä syntynsä saa parhaillaan Scarlet Nexus, jota voidaan odottaa toistaiseksi vielä vahvistamattomana ajankohtana sekä Xbox Onelle että Xbox Series X:lle.

Scarlet Nexus kertoo tarinan kaukaisesta tulevaisuudesta, jossa ihmiskunnan siirtymä uudelle aikakaudelle keskeytyy, kun maailmaa alkavat uhata aivojen perään kuolaavat eriskummalliset Others-mutantit. Ainut ase näitä vastaan ovat psykokineettisillä kyvyillä varustetut psionic-erikoistaistelijat, jollaista pelaajakin pääsee tietysti ohjailemaan.

Julkistustrailerilla tarjolla on jo hieman maistiaisia Scarlet Nexusin toiminnasta, joka yhdistelee miekan heiluttelua ja irtaimiston viskaamista vihollisten niskaan. Maailmaa hahmotellaan sitäkin kevyesti. Tähän liittyen Namco on halunnut vielä korostaa, että peliä on ollut luomassa joukko Tales of Vesperia -veteraaneja.

Scarlet Nexus on osa Microsoftin Smart Delivery -ominaisuutta hyödyntävää pelien tarjontaa. Sen saa kertaostoksella siis sekä Xbox Onelle että Xbox Series X:lle.

Päivitys: Myös Scarlet Nexuksen PS5-, PS4- ja pc-versiot ovat saaneet vahvistuksensa.

Lisää luettavaa