Ei extreme-urheilua heti alkuvuodelle – Ubisoft antoi lykkäystuomion Riders Republicille

Uutta tarkempaa julkaisuajankohtaa ei ole vahvistettu.

2.2.2021 15:14

Helmikuussa ei päästäkään vielä extreme-urheilun makuun ainakaan Ubisoftin mukana. Ranskalaisjulkaisija on ilmoittanut, että sen alkujaan helmikuulle lupailtu Riders Republic saakin julkaisunsa vasta myöhemmin tänä vuonna.

Uutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole vahvistettu. Ubisoftin mukaan lykkäys johtuu halusta omistaa kehitykselle vielä lisää aikaa, jotta lopputulos voisi olla mahdollisimman hauska.

PS5:lle, Xbox Seriesille, PS4:lle, Xbox Onelle, pc:lle ja Stadialle matkaava Riders Republic on eräänlainen seuraaja Ubisoftin laskettelupeli Steepille. Lumitoiminnan rinnalle on tällä kertaa saatu muun muassa pyöräilyä, ja uusilla konsoleilla urheilun mittakaavaakin on kasvatettu. Parhaimmillaan pelin avoimilla rinteillä vuorovaikuttamaan kun pääsee kerralla reilun 50 pelaajan kanssa.

Riders Republic julkistettiin alun perin viime syyskuussa. Sen ohella myös Far Cry 6:ta tavoiteltiin Ubisoftin toimesta yhdessä vaiheessa ulos helmikuulle, mutta senkään tarkasta julkaisuajankohdasta ei ole tällä hetkellä enää tietoa.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa