Ehostettu Kuolema kylvää loppukuusta tuhoa PS4:llä ja Xbox Onella

Darksiders II:n peluu onnistuu kuun lopulla myös PlayStation 4:llä ja Xbox Onella kepeästi ehostetussa muodossa.

6.10.2015 14:17

Julkaisija Nordic Games on virallistettua julkaisupäivän sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle työstetylle Darksiders II: Deathinitive Editionille. Sekä fyysisessä että ladattavassa kuosissa myyntiin saatava uusi Darksiders II -versio saadaan ostettavaksi 27. lokakuuta.

Deathinitive Edition sisältää sekä alkuperäisen Darksiders II -pelin että myös kaiken siihen aikoinaan julkaistun lisäsisällön. Samalla pelin ulkoasua on ehostettu myös hieman pelin aiemmista konsoliversioista ja onpa pelin toimintaa ja varustetarjontaa myös hieman tasapainotettu entisestä.

Noin 30 euron hintaisen Deathinitive Editionin kehityksestä on vastannut muutamista entisistä Darksiders-kehittäjistä koostuva Gunfire Games. Alkujaan Darksiders II debytoi maailmalla kolme vuotta sitten saapuen ensin niin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle sekä lopulta myös Wii U:lle. Pelin kehitti edesmennyt Vigil Games, jonka perustaja Joe Madureira työstää parhaillaan uudessa Airship Syndicate -studiossaan uutta Battle Chasers -sarjakuvasarjaan pohjautuvaa roolipeliä.

Lähde: Nordic Games

Lisää luettavaa