Ehkä kaikkien aikojen jalkapallopelin luojan ja suomalaisstudion yhteistyöstä syntynyt Sociable Soccer saapuu pc:lle ja konsoleille

Sensible Soccerin luojan uusi peli vahvistettiin pc:lle ja konsoleille.

13.10.2023 14:14

Sensible Soccer -pelisarjan luoja Jon Haren uusi jalkapallopelisarja saapuu viimein pc:lle ja konsoleille.

90-luvun jalkapalloklassikoiden taustalta tuttu Hare palasi futispelien pariin vuonna 2017 uudella Sociable Soccer -pelillään. Yhdessä suomalaisen Combo Breaker -studion kanssa kehitetty peli oli tulossa jo tuolloin Steamiin, mutta lyhyen varhaisjulkaisujakson jälkeen peli siirtyikin lopulta Apple Arcade -yksinoikeuspeliksi.

Nyt Sociable Soccer on lopultakin siirtymässä mobiililaitteilta myös pc- ja konsolipelaajien iloksi. Arcade-henkisempää jalkapalloilua tarjoavan Sociable Soccer 24:n kerrotaan tarjoavan nopeatempoisen ja intuitiivisen pelikokemuksen, moninpeliotteluita ja keräiltäviä pelaajakortteja. Peli kantaa lisäksi ammattijalkapalloilijoiden yhdistys FIFPRO:n lisenssiä, jonka myötä pelissä nähdään yli 10 000 aitoa pelaajaa.

Sociable Soccer 24 julkaistaan pc:lle ja Switchille 16. marraskuuta. Pelin PS4-, PS5-, Xbox One- ja Xbox Series X/S-versiot julkaistaan ensi vuoden alkupuolella.

Lähde: Tower Studios

Lisää luettavaa