Edesmennyt THQ kaivettiin nimellisesti haudastaan

Nordic Games on lukuisten THQ-pelisarjojen rinnalle ostanut haltuunsa nyt myös oikeudet THQ-nimeen.

15.6.2014 11:15

Pelijulkaisija Nordic Games on ostanut haltuunsa tavaramerkin edesmenneen THQ-pelitalon nimeen.

Tieto nimen hankinnasta on tullut julki noin vuoden verran sen jälkeen, kun Nordic Games osti THQ:n kuolinpesästä haltuunsa muun muassa Darksiders– ja Red Faction -pelisarjojen oikeudet.

Tuore hankinta mahdollistaa, että Nordic Games voi jatkossa julkaista uusia pelejään halutessaan THQ-nimellä. Yhtiö uskoo, että tästä voi olla hyötyä varsinkin näkyvyyden suhteen.

– Se oli yllätys monille alan veteraaneille ja pelaajille, että me voitimme huutokaupan THQ-nimikkeistä. Haastava fakta on, että kukaan ei ollut koskaan kuullut Nordic Gamesista aikaisemmin, yhtiön johtaja Klemens Kreuzer kertoi pelisivusto Polygonille.

Ostamiinsa THQ-sarjoihin liittyen Nordic Games on toistaiseksi ehtinyt julkistaa virallisesti jo yhden pelin: MX vs. ATV Supercrossin. Kreuzerin mukaan Nordic Gamesin aikeena ei ole kuitenkaan hätäillä jatko-osien kanssa ja näin vaarantaa tulevien pelien laatua. Hän pyytääkin esimerkiksi uuden Darksidersin julkistusta odottavilta vielä malttia, sillä hän haluaa tehdä uuden pelin ”oikein”.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa