EA:n uudelle Star Wars -projektille toinen yllättävä käsikirjoittaja

PlayStation 4:n uuden Uncharted-pelin yhteydessä pariin otteeseen välähdellyt Todd Stashwick käsikirjoittaa Visceral Gamesin uutta Star Wars -peliä Amy Hennigin kanssa.

12.4.2014 03:17

Visceral Gamesilla kehitteillä olevan uuden Star Wars -peliprojektin toinen käsikirjoittajista on vahvistunut. Siinä missä Uncharted– ja Legacy of Kain -sarjasta tunnetun Amy Hennigin vahvistettiin jo aiemmin toimivan projektin luovana johtajana ja näin yhtenä käsikirjoittajista, on häntä raapustamisen suhteen auttamassa myös varsin yllättäen Todd Stashwick.

45-vuotias Stashwick on viihteen ystäville tullut aiemmin tutuksi lähinnä elokuva- ja televisionäyttelijänä. Mies tunnetaan parhaiten varsinkin Justifiedin Ash Murphyna ja Petolliset-sarjan Dale Malloyna. Viime vuonna hänen vahvistettiin olleen mukana kuitenkin myös jonkinlaisen näyttelijän roolissa PlayStation 4:n uudessa Uncharted-pelissä, jonka kehitystä Hennig valvoi ennen lähtöään Naughty Dogilta.

Twitter-tilillään Hennig kuvailee Stashwickia innokkaaksi pelaajaksi, joka tuntee Tähtien sodan läpikotaisin. Stashwickin itsensä mukaan Tähtien sota vuorostaan muovasi hänen nuoruutensa, miksi mies kertoo olevansa nyt enemmän kuin innokas uudesta hommastaan.

Dead Spacesta tunnetun Visceral Gamesin Star Wars -pelistä ei vielä tiedetä edellä mainittujen tekijöiden ohella juuri mitään konkreettista. Ainut varma asia lähinnä on, että kyseessä on eri peli kuin uusi Star Wars: Battlefront, joka on parhaillaan työn alla DICElla.

Lähde: Amy Hennig (Twitter)Todd Stashwick (Twitter), IGN

Lisää luettavaa