EA Sportsin Sean O’Brien on kirjoittanut avoimen kirjeen EA:n sivuille. Kirjeessä O’Brien kertoo, miten EA:n korispelisarja NBA Live 15 kärsii peliteknisistä ongelmista. Siksipä pelin julkaisua siirretäänkin kolmella viikolla eteenpäin. Alkujaan NBA Live 15 -pelin piti ilmestyä lokakuun 7. päivä, mutta nyt julkaisu on siirretty lokakuun 28. päivään. Myös aito NBA-sarja alkaa samana päivänä.

Sen tarkemmin kirje ei kerro, mikä pelissä oli vialla. O’Brienin mukaan joitakin yksityiskohtia pitää kuitenkin parannella, ennen kuin peli on julkaistavassa kunnossa.

NBA Live -pelisarjalla on ollut epäonninen historia. NBA Live 10 sai vielä ihan kohtalaiset arvostelut. 2K Sportsin NBA 2K -sarja nousi kuitenkin korispelien valtiaaksi tuon jälkeen. EA:n NBA-sarjan piti palata syksyllä 2012, ja NBA Live 13 työstettinkin miltei valmiiksi. Videot pelistä olivat kuitenkin kammottavaa katsottavaa, ja EA päätti olla julkaisematta täysin keskeneräiseltä vaikuttanutta peliä.

Viime vuonna ilmestynyt NBA Live 14 sai murska-arvostelut, mutta EA yrittää yhä työntää jalkaansa koripallomarkkinoille ilman askelvirheitä.

Avoimen kirjeen löydät täältä.

Lisää luettavaa