EA:lta luvassa avoimen maailman Star Wars -peli?

EA:n on hakemassa kehittäjiä avoimen pelimaailman Star Wars -pelin varalle, työpaikkailmoitukset paljastavat.

28.11.2013 06:53

Pelijätti EA:n arvellaan kehittävän avoimeen pelimaailmaan sijoittuvaa Star Wars -toimintapeliä verkkoon ilmestyneiden työpaikkailmoitusten perusteella.

Star Warsin pelioikeudet brändin nykyiseltä omistajalta Disneyltä hankkinut EA on aikaisemmin paljastanut vain ruotsalaisen DICE-studion kehittämän Battlefront-räiskintäpelin, mutta mikäli työpaikkailmoitusten tiedot pitävät paikkansa, saattaa Star Warsin tulevaisuus pitää sisällään myös avoimen pelimaailman toimintaa. Työpaikkailmoituksissa haetaan animaatio-ohjaajaa, tuottajaa ja taistelusuunnittelijaa työskentelemään merkittävän tulevan sukupolven Star Wars -toimintapelin parissa Vancouverin Burnabyssa majailevaan EA Canada -studioon.

Ilmoitusten kerrotaan aikaisemmin sisältäneen myös viittauksia avoimeen pelimaailmaan, mutta verkosta nykyisin löytyvistä ilmoituksista kyseiset viittaukset on mitä ilmeisimmin poistettu.

Kanadan studio on kolmas EA:n tiimi, jonka tiedetään nyt työskentelevän Star Wars -pelien parissa. Battlefront-kehittäjä DICEn lisäksi pelisarjan parissa työskentelee myös Kaliforniassa sijaitseva Visceral Games, joka tunnetaan Dead Space -kauhutoimintasarjan taustalta.

Lähde: Joystiq

Lisää luettavaa