EA:lla suunnitelmissa Tähtien sota -pelejä useamman vuoden tarpeiksi

Electronic Artsin Tähtien sota -suunnitelmat eivät pääty Battlefrontiin.

17.11.2015 11:00

Electronic Artsin kalenteri suorastaan pursuaa Tähtien sota -pelejä.

EA:n talouspäällikkö Blake Jorgensen on paljastanut tällä viikolla ilmestyvän Star Wars Battlefrontin olevan vain alkua julkaisijan suunnitelmille. Jorgensenin mukaan Electronic Arts solmi Disneyn kanssa joitakin vuosia sitten vuosikymmenen mittaisen lisenssisopimuksen, jonka puitteissa yhtiö aikoo julkaista useita erityyppisiä pelejä niin konsoleille, pc:lle kuin mobiilialustoillekin.

– En usko, että maailmassa on yhtäkään ihmistä, joka ei olisi kuullut uudesta Tähtien sota -elokuvasta, joten se on hieno mahdollisuus meille, Jorgensen totesi konferenssipuheessaan San Franciscossa.

EA:n sopimus kattaa tähän mennessä julkaistujen elokuvien ohella myös tulevat rainat mahdollisine sivutuotteineen, mutta yhtiö ei aio tuhlata aikaansa yksinkertaisiin leffakylkiäisiin. Jorgensenin mukaan pelit laajentavat universumia sen suoran tulkitsemisen sijaan, mutta EA pyrkii silti pysymään uskollisena sarjan alkuperäiselle visiolle.

Yksi lupailluista Tähtien sota -makupaloista on Dead Spacesta tutun Visceral Gamesin mysteeriprojekti, joka on toistaiseksi pidetty visusti piilossa. Star Wars Battlefront puolestaan ilmestyy vihdoin tämän viikon torstaina PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle, ja jatkoa sillekin on Jorgensenin mukaan lupa odottaa.

Lähde: GameSpotPC Gamer, VG247

Lisää luettavaa