EA uskoo yhä Battlefield 2042:een

EA:n toimitusjohtajan mukaan yhtiö pelaa pitkää peliä Battlefield 2042:n kanssa.

11.5.2022 06:51

EA uskoo yhä Battlefield 2042:een pelin heikosta menestyksestä huolimatta.

Viime lokakuussa julkaistu Battlefield 2042 sai tyrmäävän vastaanoton pelaajilta, ja pelin pelaajamäärä on laskenut vauhdilla julkaisun jälkeen. EA kertoi kuitenkin eilisessä tuloskatsauksessaan uskovansa edelleen pelin mahdollisuuksiin.

EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilsonin mukaan EA on luottavainen Battlefield 2042:n mahdollisuuksiin pidemmällä tähtäimellä. Wilsonin mukaan peliä kehittää nyt vahva tiimi, jonka tekemä päivitystyö luo pohjaa pelin tulevaisuuden varalle.

– Kun meistä tuntuu siltä, että olemme oikeassa paikassa pelin ydinkokemuksen suhteen, voitte odottaa meidän investoivan ja kasvattavan peliä nykyisestä, Wilson kommentoi.

EA on kertonut aikaisemmin suunnitelmistaan Battlefield-pelisarjan laajentamisesta yhtenäiseksi universumiksi. Samassa yhteydessä yhtiö ilmoitti nimittäneensä Respawn Entertainmentin ja Infinity Wardin perustajana tunnetun Vince Zampellan koko pelisarjan vetovastuuseen. Toistaiseksi universumisuunnitelmia ei ole konkretisoitu, mutta Wilsonin kommenttien perusteella seuraavat askeleet saatetaan ottaa Battlefield 2042:n akuuttien korjaustöiden jälkeen.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa