EA sivuuttaa lehdistötilaisuuden kesän E3-messuilla, julkistuksia silti odotettavissa

EA:lta ei nähdä kesän E3:n alla tavanomaista lehdistötilaisuutta.

7.3.2019 22:35

E3-messujen rinnalla järjestettävä Electronic Artsin oma pelitapahtuma EA Play on palaamassa taas tänä vuonna, mutta yhden keskeisen muutoksen kokeneena. Siinä missä Los Angelesissa tavanomaisesti tapahtuma on tavanomaisesti lyöty käyntiin perinteisemmällä lehdistötilaisuudella, korvataan se tällä kertaa kahtena ensimmäisenä päivänä pidettävinä useampina erillisinä verkkolähetyksinä.

– Tapahtuma alkaa perjantaina 7. kesäkuuta täysin uuden EA Play -aloitustilaisuuden merkeissä. Jätämme tänä vuonna lehdistötilaisuuden väliin ja korvaamme sen useilla eri livelähetyksillä, jotka lähetetään tapahtuman kahden ensimmäisen päivän aikana. Niiden sisältö noudattelee toivomuksianne: enemmän pelejä ja pelejä tekevien tiimien haastatteluja, EA:n ilmoitus kertoo.

Verkkolähetysten ulkopuolella EA Play on jälleen 8. ja 9. päivä kesäkuuta kaikille avoin ja ilmainen mahdollisuus käydä testaamassa EA:n tulevia pelejä. Varsinaiset E3-messut alkavat tänä vuonna 11. kesäkuuta ja kestävät neljä päivää. Varsinaiset lehdistötilaisuudet pidetään tavanomaisesti ennen messujen varsinaista alkua.

Aiemmin viime vuonna Sony ilmoitti, että se on jättämässä tulevana kesänä E3-messut kokonaan väliin.

Lähde: Electronic Arts

Lisää luettavaa