Pelijätti Electronic Arts sai uuden toimitusjohtajan ruoriinsa

Entinen EA Sports- ja Origin -pomo Andrew Wilson astuu John Riccitiellon maaliskuussa jättämiin Electronic Artsin toimitusjohtajan saappaisiin.

17.9.2013 21:52

Eletronic Arts on saanut uuden toimitusjohtajan. Pelijätti tiedotti myöhään tiistaina Suomen aikaan, että paikan on napannut entinen EA Sports- ja Origin-pamppu Andrew Wilson.

EA:n viralliseen blogiin kirjoittamassaan tervehdyksessään Wilson kuvailee keskittyvänsä uudessa roolissa erityisesti kolmeen asiaan. Tavoitteena hänellä on jatkaa peliyhtiön toiminnan siirtämistä enemmän digitaalisempaan muotoon, saada EA luomaan mahtavia pelejä ja palveluita sekä luoda yhtiöön suoriutumiskulttuuri, joka auttaa pelijättiä tuottoisaan kasvuun.

Toimitusjohtajan vaihtumisella ei pitäisi olla suurempia vaikutuksia Electronic Artsin nykyisen tilikauden suunnitelmiin.

Electronic Artsilla Wilson on vaikuttanut vuodesta 2000 asti. Hän aloitti yhtiössä Australian puolella ja on vaikuttanut esimerkiksi EA:n aasialaisten toimistojen johtoportaassa ennen rooliaan EA Sportsilla. Monet ovat viimeksi nähneet hänet esillä muun muassa Xbox Onen julkistustapahtumassa, jossa hän esitteli varsinkin EA Sportsin uutta Ignite-pelimoottoria.

Electronic Artsilla meni tovi saada uusi toimitusjohtaja nimettyä. Vuodesta 2007 asti roolissa toiminut John Riccitiello irtisanoutui tehtävistään viime maaliskuussa koettuaan olleensa vastuussa EA:n odotettua heikommasta taloudellisesta suoriutumisesta.

Lähde: EA

Lisää luettavaa