EA paljasti NHL 14:n – ensitiedot ja traileri julki

Electronic Arts on paljastanut NHL 14:n ja kertonut siitä ensimmäiset yksityiskohdat.

15.4.2013 11:22

Electronic Arts on paljastanut virallisesti NHL 14 -pelin. Suositulle lätkäsarjalle jälleen jatkoa tuova uutukainen nähdään Suomessa syyskuun 12. päivä trailerin perusteella ainakin Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla.

Uudessa NHL:ssä on erityisesti haluttu panostaa tällä kertaa kontaktiin. EA on vahvistanut pelin fysiikkamoottorin lainanneen hieman FIFA-sarjalta saadakseen mukaan esimerkiksi näyttävämpiä ja aidompia taklauksia, minkä ohella pelaajien välisissä taisteluissa hyödynnetään nyrkkeilysarja Fight Nightin teknologiaa.

Pelitiloista uudistuksia on kohdannut varsinkin Be A Pro -tila, joka tunnetaan nyt nimellä Live the Life. Nimensä mukaisesti pelitilassa pyritään nyt nostamaan yksittäisen pelaajan elämää vahvemmin esiin NHL:n ihmeellisessä maailmassa, mikä tarkoittaa, että otteluiden ulkopuolella pääsee antamaan haastatteluita ja viettämään aikaa pelikaverien kanssa. Valinnat, joita pelaaja näissä tapauksissa tekee, vaikuttavat tämän suhteeseen joukkueen, fanien ja hallintopuolen kanssa.

Ohessa pelin julkistustraileri.

Lähde: EA

Lisää luettavaa