EA: Olemme edelleen sitoutuneita tekemään lisää Star Wars -pelejä

Electronic Arts lupaa olevansa edelleen vahvasti sitoutunut tuomaan uusia Star Wars -pelejä pelaajille.

17.1.2019 09:01

Eilisen huhutun Star Wars -pelin lakkautuksen seurauksena Electronic Arts on toppuutellut villeimpiä huhuja ja luvannut olevan ”täysin sitoutuneita” tekemään uusia Star Wars -pelejä.

– Olemme kuulleet yli yön spekulaatioita eräästä Star Wars -projektista. Kuten on luonnollista luovassa työssä, Vancouverin studion tiimimme jatkaa hienoa työtään Star Wars -sisällön ja pelien suhteen jatkossa. Olemme täysin sitoutuneita tekemään uusia Star Wars -pelejä, ja olemme erityisen innostuneita Respawnin tulevasta Star Wars Jedi: Fallen Orderista. Kerromme lisää uusista projekteista, kun aika on oikea, julkaisija kertoo tiedotteessaan.

EA ei ottanut suoraan kantaa Kotakun eilen julkaisemaan juttuun, jonka mukaan julkaisija olisi lakkauttanut EA Vancouverin kehittämän avoimen maailman Star Wars -pelin. Projekti itsessään oli luotu uusiksi pari vuotta sitten peruutetusta Visceral Gamesin Star Wars -pelistä.

Yhtiön ainoat isomman luokan Star Wars -pelit ovat muutaman vuoden takaisen lisenssin haalimisen jälkeen olleet Star Wars Battlefront ja sen jatko-osa.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa