EA myöntää: Star Wars Battlefront jäi vajaaksi

Lyhytikäisyydestään kritiikkiä kerännyt Star Wars Battlefront jäi julkaisija EA:nkin mielestä hieman vajavaiseksi.

8.12.2015 10:58

Tuore räiskintätapaus Star Wars Battlefront kaipaa syvyyttä, ja myös pelin julkaissut Electronic Arts myöntää ongelman.

Vaikka peli sai ilmestymisensä alla positiivista palautetta mediassa, ovat monet kriitikot ja pelaajat myöhemmin päivitelleet pelin lyhytikäisyyttä ikävään sävyyn. EA:n talouspäällikkö Blake Jorgensen myönsi viimeviikkoisessa Nasdaq Investor Conference -tapahtumassa olevansa tietoinen yleisesti vallitsevasta mielipiteestä.

– Kovan luokan pelaajille Star Wars Battlefrontissa ei välttämättä riitä syvyyttä, Jorgensen totesi rehellisenä.

Miehen mukaan tilanteeseen johtaneet valinnat olivat kuitenkin pitkälti tarkoituksellisia. Tuore Battlefront on yksi tämän päivän harvoista teini-ikäisille suunnatuista verkkoräiskinnöistä, ja osa aikuiseen makuun sopivista pelimekaanisista piirteistä uhrattiin laajemman kohdeyleisön puolesta kehitysvaiheessa.

– Me teimme Battlefrontista suurelle kohdeyleisölle sopivan, helpommin lähestyttävän tuotteen. 8-vuotias lapsi voi pelata sitä sohvalla isänsä kanssa, mutta myös teini tai 20-vuotias voi tarttua peliin ja nauttia siitä, Jorgensen perusteli.

Star Wars Battlefront laajenee tänään ilmaisella Battle of Jakku -sisältöpaketilla, josta voi lukea lisää täältä.

Lähde: IGN, PC Gamer

Myös Pelaajan omassa Battlefront-arvostelussa harmitellaan teoksen lyhykäistä elinkaarta. Lehden tilaajat voivat lukaista tekstin verkossa täältä!

Lisää luettavaa