EA lupaa kulta-aikaa ja uusia pelisarjoja

EA:n pomomies Frank Gibeau lupaa uusia pelisarjoja ja pelaamisen kulta-aikaa. Mutta vasta seuraavan sukupolven laitteilla.

5.9.2012 07:49

Electronic Artsin pomomies Frank Gibeau lupaili isoja asioita seuraavan sukupolven pelimarkkin oille puhuessaan uusista pelisarjoista GamesIndustryn haastattelussa.

Gibeua varoitti uusien pelisarjojen esittelystä näin myöhäisessä vaiheessa pelikonsolien elinkaarta ja kertoikin EA:n keskittyvän olemassaolevien titteleiden tukemiseen.

– Uuden pelisarjan esitteleminen tulee sijoittaa laitteen elinkaaren alkupäähän. Historiallisesti valtaosa uusista pelisarjoista on julkaistu kahden vuoden sisään konsolin julkaisusta, Gibeau opetti.

– Juuri nyt työstämme EA:lla kolmesta viiteen uutta pelisarjaa seuraavan sukupolven laitteille ja keskitymme nykysukupolvessa tukemaan ja vahvistamaan olemassaolevia tuotteita.

Gibeau varoi julistamasta uusien sarjojen julkaisua täysin turhaksi, sillä nykykonsoleille on tulossa vielä useita uusia pelejä. Hän kuitenkin huomautti, etteivät markkinat palkitse uusia tekijöitä enää näin myöhäisessä vaiheessa laitteiden elinkaarta. Pelit voivat onnistua, mutta eivät kykyene varsinaiseen läpimurtoon.

Seuraavan sukupolven tilasta Gibeau oli kovasanainen. Nykytilanne, jossa pelaajia on enemmän kuin koskaan, on Gibeaun mielestä kaoottien.

– Vallitseva kaaos tulee synnyttämään järjestyksen – uuden lähestymistavan, joka tulee olemaan pelaajille todella värisyttävää aikaa. Kyllä, tilanne on nyt kaoottinen, mutta kulta-aika on alkamassa, Gibeau julisti.

Lähde: GamesIndustry

Lisää luettavaa