EA kiillottaa bannivasaraansa FIFA 15:n lähestyessä

FIFA 15:n lähestyessä EA hioo tapojaan käsitellä mahdollisia huijareita.

24.8.2014 13:01

FIFA 15 se vain lähestyy ja vieläpä niinkin kovalla tahdilla, että pelin julkaisuun on enää aikaa noin kuukausi. EA Sports on huomioinut asian julkaisemalla pelin kotisivuilla tällä viikolla astetta vakavamman kirjeen, jossa se on käynyt läpi FIFA-huijareiden varalle tekemiään suunnitelmia.

Julkaisemallaan kirjeellään EA pyrkii erityisesti viestimään FIFA-pelaajille, kuinka se on valvomassa aina vain aktiivisemmin virtuaalipotkupalloilun reiluutta ja sujuvuutta. Aiempaa vankemmin yhtiö on aikeissa pitää tulevaisuudessa silmällä varsinkin mikromaksuilla varustettua FIFA Ultimate Team -tilaansa, josta se haluaa kitkeä pois pelitilan virtuaalikolikoilla käytävää hämäräkauppaa.

EA varoittaa, että harrastivat pelaajat pelkästään jo pimeinä myytävien virtuaalikolikoiden ostamista tai kyseisen toiminnan mainostamista, voi moinen jatkuvana toimintana johtaa jatkossa Ultimate Team -joukkueiden nollauksiin ja jopa lopulliseen pelistä saatavaan porttikieltoon. Mikäli pelaajat vuorostaan kärähtävät bottien käytöstä ja kolikoiden myymisestä, napsahtaa siitä kerralla lopullinen porttikielto peliin.

EA:n mukaan yhtiö tutkii jatkuvasti uusia keinoja pysyä huijareiden jäljillä. FIFA-yhteisölle se on myös antamassa vastuuta pyytämällä pelaajia tekemään ilmoituksia mahdollisista hämärähommista osoitteeseen fifaplayfair@ea.com.

Kokonaisuudessaan EA Sportsin kirjeen voi katsastaa tästä.

Kaupoissa FIFA 15 nähdään 25. syyskuuta niin PlayStation 4-, Xbox One-, PlayStation 3-, Xbox 360- kuin myös pc-version voimin.

Lisää luettavaa