EA kaipaa Anthem-pelaajilta apua PS4:n kaatumiseen johtaviin ongelmiin

Julkaisija EA on vahvistanut Anthemin kaatavan PlayStation 4 -konsoleita ja kaipaa pelaajien apua ongelman korjaamiseen.

6.3.2019 06:56

EA kaipaa pelaajilta apua Anthemin PS4-versiota vaivaavan ongelman korjaamiseen.

Biowaren kehittämän verkkotoimintapelin on kerrottu jo julkaisustaan lähtien aiheuttavan PS4:n kaatumisia näennäisen satunnaisesti. Anthemin kaatumiset poikkeavat muissa peleistä ilmenevistä ongelmista, sillä pelin odottamaton sammuminen johtaa usein myös koko konsolin kaatumiseen. Kaatuilun pelätään aiheuttavan pitkällä aikajänteellä vakavia ongelmia käyttäjille, sillä yleisesti ottaen konsolin sammuttaminen yllättäen kesken toiminnan voi johtaa esimerkiksi kiintolevyvaurioihin.

EA on tiedostanut tuoreessa viestissään Anthemin kaatuiluongelman ja pyytääkin nyt pelaajilta palautetta juurisyyn löytämiseksi. Julkaisijan tukisivustolle onkin vain reilun vuorokauden aikana kertynyt jo pitkälti yli 800 raporttia kaatuiluongelmista, joten vian laajuus vaikuttaa viestien perusteella varsin kattavalta.

Kaatuiluongelmien ohella Anthemin vastaanotto on ollut varsin nyrpeä. Peliarvioita koostavalla Metacritic-sivustolla Anthemin PS4-version arviokeskiarvo on tällä hetkellä 55 pistettä, mikä tekee siitä selvästi heikoiten arvioidun Bioware-pelin.

Lähde: EA

Lisää luettavaa